Seks met jezelf


Seks met jezelf Seksuele identiteit Seks standjes
De eerste keer Veilig vrijen Hulpmiddelen

Hoe masturbeert een jongen? Hoe masturbeert een meisje? Een orgasme

Hoe masturbeert een meisje?

Masturbatie voor meisjes noemen we ook wel 'vingeren'.
Meisjes kunnen op verschillende manier masturberen. Je kunt met je vingers je vagina strelen. Speciaal het gebied rondom de clitoris is erg gevoelig voor strelingen en natuurlijk de clitoris zelf, het kleine bobbeltje boven aan je binnenste schaamlippen. Wanneer je seksueel geprikkeld bent, wordt dit wat stijver. Je kunt er zachtjes met je vingers tegenaan wrijven, hem heen en weer bewegen of er voorzichtig in knijpen. Je merkt vanzelf hoe dat voelt. Soms is de clitoris te gevoelig om langdurig gestreeld te worden, dan is het prettiger om het plekje ernaast te strelen. Op andere momenten is het weer heerlijk om stevig te wrijven.

Voor de afwisseling zou je wel eens een vibrator of dildo (kunstpenis) kunnen gebruiken.

Op een gegeven moment bereik je door de opwinding en de lichamelijke prikkelingen een hoogtepunt. De spieren rond de vagina en de baarmoeder beginnen zich krampachtig samen te trekken, waarna er een gevoel van intense ontspanning volgt. Dit is een heerlijke en overweldigende ervaring, zowel lichamelijk als geestelijk.
Sommige meisjes zeggen dat ze bij een orgasme ook wat vocht produceren, meestal in de vorm van wat verhoogde afscheiding. Het orgasme van een meisje duurt vaak langer dan bij een jongen. Een meisje kan ook sneller achter elkaar klaarkomen.

Heb je moeite om jezelf te vingeren?

Kijk welke hulpmiddelen jou misschien kunnen helpen